Skip to content

OM MENNESKET

Jeg hedder Maria Bergsøe, og jeg er leder af flokken.

Mine heste har de sidste 15 år trænet mig i at være i en flok! De har forladt mig, når jeg mistede fokus. De har udfordret min indre kritiker. Langsomt og ordløst har de reguleret min uro. De har lært mig at lege igen. Og de har vist mig nødvendigheden af at vide, hvor jeg vil hen.

Og tænk dig, de bærer ikke nag over alle de gange, jeg har begået fejl.

Jeg har lært sindssygt meget af hestene og af alle de dygtige horsemen fra ind- og udland, som er kommet her gennem alle årene og delt deres viden med mig og flokken. Det vil jeg give videre.

Du er altid velkommen i flokken.

GRATIS INFOMØDE

Kom og besøg os og få et indblik i et unikt fælleskab.

Vi sætter et par timer af til at gi dig en grundig gennemgang af vores metode og så skal du selvfølgelig gå en tur med en af hestene.

OM HESTENE

Wasabi

Wasabi er en dame med sin egne meninger. Hun er vokset op på gården og er en naturlig del af bestyrelsen. Wasabi er lederhoppen i flokken. Hun deler gerne sin mad med de andre og er rolig og venlig. Men hun er også selvsikker og flytter sig ikke for hvem som helst.

Malle

Malle har meget energi og et stort behov for flokkens tryghed. Det er let at forveksle hende med en førerhoppe, men hun leder af usikkerhed og med frygt. Hun er mest tryg, når andre tager ansvaret og hjælper hende med at finde fokus. Hun elsker at arbejde på banen.

Rafiki

Rafiki ser lidt dårligt og bruger derfor sin mund og tænder til at udforske sine omgivelser. Han er legesyg, nysgerrig, venlig, lidt grænsesøgende, og han lærer nye ting meget hurtigt. En karismatisk fyr, som gerne udfordrer dine lederskills. Han tjekker sin status i flokken konstant.

Diva

Diva er en selvstændig lille dame. Selv om hun er nederst i hierakiet, er hun altid parat til at stille spørgsmåltegn ved dit lederskab. Når det så er sagt, er hun samarbejdsvillig og nysgerrig. Diva kan på en god dag levere en bred buket af flokkens styrker – og hun elsker mennesker.

… OG OM HUNDENE

Soya

Soya har levet på gaden i Grækenland og er ved at tilpasse sig et liv, hvor mennesker er søde, og man ikke behøver kæmpe for sin mad. En rigtig sød og glad hund.

Rita

Rita tager livet med knusende ro og lever uden bekymringer. Hun tilbringer sine dage med sove og spise. Hun elsker mennesker og vil gerne nusses.

Otto

Otto er en stille fyr. Han er ikke så meget til nye mennesker og holder sig ofte i baggrunden. Han kan godt lide at blive nusset af mennesker, han kender.

Tilde

Tilde er vores bonushund. Hun er eventyrlysten og vil altid ud at opleve noget nyt. Hun elsker at passe heste og hænge ud med de andre hunde.

Back To Top