Skip to content

MENTORFORLØB

Heste er eksperter i mindfulness. De er nærværende 24 timer i døgnet – uden forbehold eller forventninger. De kan lære os at mærke os selv igen – hvis vi tør.

Vi tilbyder lange og berigende mentorforløb med mennesker i alle aldre og i mange forskellige livsfaser. Kom og genfind kontakten til dig selv og din flok.

Forløbet er inddelt i tre faser:

Fase 1. Denne fase handler om tryghed og sikkerhed. Her vil du få support hvert sekund, du er på. Både når du er på banen, og når du er uden for. Det er meget individuelt, hvor mange gange der skal til, før du føler dig tryg og har ro i maven. Vi er med dig hele vejen.

Fase 2. I denne fase skal du lege med din nye viden og kunnen. Her vil du arbejde mere alene med hesten, du vil lære af din usikkerhed og begynde at stole på jeres partnerskab. Vi kalder det – kærligt – frustrationsfasen. Det er her, du møder alle dine fordomme og din selvkritik. Og vi er stadig med dig på banen.

Fase 3. Nu er du velkendt med din kropslige styrke, du kan fokusere og regulere dig selv undervejs i dit arbejde med hesten. I denne fase kan du derfor arbejde alene med hesten og trække på resten af flokke som inspiration. Vi er med på banen, når du har brug for det.

Sessionen er individuel, en-til-en.

Du kan også vælge at blive frivillig. Læs mere her.

GRATIS INFOMØDE

Kom og besøg os og få et indblik i et unikt fælleskab.

Vi sætter et par timer af til at gi dig en grundig gennemgang af vores metode og så skal du selvfølgelig gå en tur med en af hestene.

I mit arbejde med hestene har jeg lært at identificere de følelser og reaktioner, som tidligere var svære at sætte ord på. De situationer, der før var grænseoverskridende eller intimiderende, dem har jeg lært at genkende og forholde mig til i et rum, hvor jeg ikke bliver dømt.

– Maren Due-Olsen, 27 år, en del af The Herd på 5. år

Back To Top