skip to Main Content

BØRN OG HESTE

Giv dit barn en unik mulighed for at få et fælleskab med noget, der er så meget større end dem selv. Det skaber fokus og selvregulering og giver røde kinder og snavset tøj.

At kunne lede og tumle kæmpe dyr, fokusere, regulere sig og stå ved sit personlige rum er en enorm styrke at bringe med sig i livet. Giv dit barn uundværlige værktøjer for livet.

Forløbet er inddelt i tre faser:

Fase 1. Denne fase handler om tryghed og sikkerhed. Du lærer de syv lege, som heste leger med hinanden i flokken. Her vil du have support hvert sekund, du er på. Både når du er på banen, og når du er uden for. Det er meget individuelt, hvor mange gange, der skal til før du føler dig tryg og har ro i maven. Vi er med dig hele vejen.

Fase 2. Nu kan du lege med din nye viden og kunnen. I denne fase vil du eksperimentere og afprøve alt, hvad du har lært. Vi kalder det – kærligt – frustrationsfasen. Her arbejder vi med, at det er okay at øve sig, og at vi ikke går efter det perfekte men efter at skabe en relation til hesten. Og vi er stadig med dig på banen.

Fase 3. I denne fase arbejder du alene med hesten og trækker på resten af flokken som inspiration.

Du skal have en voksen med de første par gange, så du har en at dele dine oplevelser med.

PRISER

Forløbet er individuelt, en-til-en. Afsæt minimum tre timer pr. session.

Pris fase 1: 1.000 kr. pr. gang

Pris fase 2: 2.000 kr. pr. måned
1 gang om ugen på en fast dag.

Pris fase 3: 2.000 kr. pr. måned
2 gange om ugen på faste dage.

Vi arbejder med det, der sker her og nu. Hvert forløb er forskelligt.

Vi har pt. desværre kun plads til et nyt barn.

At give sig 100% til det man er i gang med betyder meget for, hvordan hestens og din forbindelse er. Det er vigtigt at have tillid til ens egne evner og hestens. Og så skal man huske, at det hele er en leg, og der skal være plads til at fejle.”

– Sophia Hyldborg, 12 år, en del af The Herd på 5. år

Back To Top