Skip to content

BLIV FRIVILLIG

Kan du se dig selv som en del flokken? Vi samler på mennesker, som har lyst til fællesskabet og som kan rumme både sårbarhed og det uperfekte.

Jo større flokken er, desto mere sikkerhed giver den. Kom og mærk, at selv vi mennesker trives bedst i flok. Og at forskellighed er en styrke.

Heste har ledere, men ikke vindere og tabere. De konkurrerer for at finde deres niche i flokken og finde en måde at leve sammen på. De eksperimenterer med flokkens hieraki uden frygt, fordømmelse – eller ofre. De har ét mål: At sikre flokkens trivsel og overlevelse.

Drømmer du om et sted med plads og rum til være dig? Og er du er nået dertil, hvor du ved, at der skal noget særligt til at sætte en ny retning i dit liv? Eller er du bare glad for heste og mennesker og savner fælleskab?

Vi er her året rundt, og du er altid velkommen til at komme og være sammen med flokken. Og det er gratis.

Gratis infomøde

Kom og besøg os og få et indblik i et unikt fælleskab.

Vi sætter et par timer af til at gi dig en grundig gennemgang af stedet og så skal du selvfølgelig møde hestene.

Når man går ind på en fold med så store dyr og senere har dem med sig i og uden for en indhegnet bane, så er det allervigtigste, at man er til stede. Der er ikke mulighed for at spekulere på arbejde, hvad man skal nå i morgen eller ikke nåede i dag – så går samspillet med hestene i stå, og du mærker det straks.”

– Birgitte Haj, en del af The Herd på 10. år

Back To Top